Looking For Anything Specific?

Édesanyámnak Névnapjára : : A szikrázó csillagport zsákba gyűjtöttem, és a holdon pihenve, tovább tűnődtem.

Édesanyámnak Névnapjára : : A szikrázó csillagport zsákba gyűjtöttem, és a holdon pihenve, tovább tűnődtem.. Ha véget ér földi utunk. Neked szedtem szeretettel, melengettem két kezemmel. Ha csak egy virág volna én azt is megkeresném, ha csak egy csillag gyúlna fényét ide vezetném. Eddig 67 alkalommal nézték meg. Ez most a te napod, érezd jól magad, márta, ez a való élet, nem pedig a spárta.

Ha véget ér földi utunk. Figyelmedbe ajánlom ezt a szentpétervári mintával készült nyakláncot. S épp ma van lám neved napja, hát így üld meg, mosogatva? A szikrázó csillagport zsákba gyűjtöttem, és a holdon pihenve, tovább tűnődtem. Édesanyámnak, yáknak, nagymamáknak, dédikéknek köszöntésére!

gubodonci - Képgaléria - Idézetek képekben - Fájdalom és ...
gubodonci - Képgaléria - Idézetek képekben - Fájdalom és ... from gubodonci.eoldal.hu
Zolinak és zsaninak esküvőjük alkalmából a családtól szeretettel horváth rolitól tibibátyának és családjának klárinak névnapjára és karolnak születésnapjára tibitől és rózsától alfrédnak szabadulása alkalmából édesanyja izanéni édesapja emibá öccse ádám és sogornője kitti horváth. Ha csak egy virág volna én azt is megkeresném, ha csak egy csillag gyúlna fényét ide vezetném. Édesanyámnak, yáknak, nagymamáknak, dédikéknek köszöntésére! Mert a földön csak pokol van! Nincsen a gyermeknek olyan erős kedves szavai szívet melengetőek, biztosan boldoggá teszi majd őt. Szeretettel várlak anyáknapi oldalamon, amit az édesanyámnak készítettem, hogy általa fejezzem ki azt a sok szépet és jót,amit tőle kaptam és kapok. Ködbe borul most a táj, mosolyogj a neved napján. Így utólag itt ezzel a verssel köszöntöm az én édes anyukámat névnapja alkalmából!

Ha nem szeretnél lemaradni ajánlatainkról, az ingyenes kiszállításokról, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Részemről a szalagből készített díszek, aplikációk még újak, volt mit tennem, hogy szépek legyenek. Adhat isten néked kincset, gazdagságot, rubintokat és gyémántot, márvány palotát, adhat pénzt, ragyoghat rajtad drága ékszer, csak egyet nem adhat kétszer, édes jó anyát. Ha meggondolod magad, a hírlevélről egy kattintással leiratkozhatsz. Figyelmedbe ajánlom ezt a szentpétervári mintával készült nyakláncot. Ez most a te napod, érezd jól magad, márta, ez a való élet, nem pedig a spárta. Anyák napján fogadd hát kiskertemnek virágát! Ha csak egy madár szólna, megtanulnék a hangján, ami csak szép s jó volna édesanyámnak adnám. Édesanyámnak, yáknak, nagymamáknak, dédikéknek köszöntésére! Ködbe borul most a táj, mosolyogj a neved napján. Mert a földön csak pokol van! Áldozati oltárt gyújtok ma meg, a lángra piros szívemet rakom. Neked szedtem szeretettel, melengettem két kezemmel. Születésnapjára by arany brigitta on vimeo, the home for high quality videos and the people…

Sajnos ötletem sincs hogy mit mert mondta semmti ne vegyek mert neki elég ha készíttek valamit mert tudja. Mert a földön csak pokol van! Figyelmedbe ajánlom ezt a szentpétervári mintával készült nyakláncot. Adhat isten néked kincset, gazdagságot, rubintokat és gyémántot, márvány palotát, adhat pénzt, ragyoghat rajtad drága ékszer, csak egyet nem adhat kétszer, édes jó anyát. A(z) édesanyámnak című videót ibr903 nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.

szeretteink emlékére.gif (With images) | Versek, Idézetek ...
szeretteink emlékére.gif (With images) | Versek, Idézetek ... from i.pinimg.com
Áldozati oltárt gyújtok ma meg, a lángra piros szívemet rakom. Figyelmedbe ajánlom ezt a szentpétervári mintával készült nyakláncot. Édesanyám névnapjára édesanyám névnapjára varázslatot álmodtam. Így utólag itt ezzel a verssel köszöntöm az én édes anyukámat névnapja alkalmából! Részemről a szalagből készített díszek, aplikációk még újak, volt mit tennem, hogy szépek legyenek. Édesanyámnak születésnapjára drága édesanyám, köszöntelek most téged, hisz neked köszönhetek mindent, azt is hogy élek. Ködbe borul most a táj, mosolyogj a neved napján. Szép napunk van ismét, jó lesz most a mai, mindenkinek vannak rejtett álmai.

S épp ma van lám neved napja, hát így üld meg, mosogatva?

Mivel szerettem volna édesanyámnak névnapjára valami általam készítettet is adni, sok lamentálás után, úgy döntöttem, egy gyertya lesz a megfelelő. Ha véget ér földi utunk. Ha meggondolod magad, a hírlevélről egy kattintással leiratkozhatsz. S épp ma van lám neved napja, hát így üld meg, mosogatva? Részemről a szalagből készített díszek, aplikációk még újak, volt mit tennem, hogy szépek legyenek. Ha csak egy virág volna én azt is megkeresném, ha csak egy csillag gyúlna fényét ide vezetném. Mert a földön csak pokol van! Neked szedtem szeretettel, melengettem két kezemmel. Zolinak és zsaninak esküvőjük alkalmából a családtól szeretettel horváth rolitól tibibátyának és családjának klárinak névnapjára és karolnak születésnapjára tibitől és rózsától alfrédnak szabadulása alkalmából édesanyja izanéni édesapja emibá öccse ádám és sogornője kitti horváth. Áldozati oltárt gyújtok ma meg, a lángra piros szívemet rakom. Ha nem szeretnél lemaradni ajánlatainkról, az ingyenes kiszállításokról, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre! A mintája a bead and button magazinban jelent meg, és anyukámnak nagyon megtetszett, így most meglepem vele. Édesanyámnak, yáknak, nagymamáknak, dédikéknek köszöntésére!

Ha csak egy virág volna én azt is megkeresném, ha csak egy csillag gyúlna fényét ide vezetném. Ha nem szeretnél lemaradni ajánlatainkról, az ingyenes kiszállításokról, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre! Anyák napján fogadd hát kiskertemnek virágát! Nincsen a gyermeknek olyan erős kedves szavai szívet melengetőek, biztosan boldoggá teszi majd őt. Ez most a te napod, érezd jól magad, márta, ez a való élet, nem pedig a spárta.

Ilona: Cikk-cakk/RickRack karkötő ismét
Ilona: Cikk-cakk/RickRack karkötő ismét from 2.bp.blogspot.com
Édesanyám, drága szentem, én virágos kicsi kertem! Neked szedtem szeretettel, melengettem két kezemmel. Bittó duó 2018 győrfi rolandnak névnapjára. Így utólag itt ezzel a verssel köszöntöm az én édes anyukámat névnapja alkalmából! Szép napunk van ismét, jó lesz most a mai, mindenkinek vannak rejtett álmai. Szeretettel várlak anyáknapi oldalamon, amit az édesanyámnak készítettem, hogy általa fejezzem ki azt a sok szépet és jót,amit tőle kaptam és kapok. Ha nem szeretnél lemaradni ajánlatainkról, az ingyenes kiszállításokról, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre! Mert a földön csak pokol van!

Ha csak egy virág volna én azt is megkeresném, ha csak egy csillag gyúlna fényét ide vezetném.

Édesanyámnak születésnapjára drága édesanyám, köszöntelek most téged, hisz neked köszönhetek mindent, azt is hogy élek. Sajnos ötletem sincs hogy mit mert mondta semmti ne vegyek mert neki elég ha készíttek valamit mert tudja. Ez most a te napod, érezd jól magad, márta, ez a való élet, nem pedig a spárta. Figyelmedbe ajánlom ezt a szentpétervári mintával készült nyakláncot. Ha csak egy virág volna én azt is megkeresném, ha csak egy csillag gyúlna fényét ide vezetném. Ha nem szeretnél lemaradni ajánlatainkról, az ingyenes kiszállításokról, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre! Mert a földön csak pokol van! Néha nem tudom hova teszem az eszem, ezért még nem tudtam boldog névnapot kívánni neked. Édesanyám névnapjára édesanyám névnapjára varázslatot álmodtam. Szép napunk van ismét, jó lesz most a mai, mindenkinek vannak rejtett álmai. S épp ma van lám neved napja, hát így üld meg, mosogatva? Szeretettel várlak anyáknapi oldalamon, amit az édesanyámnak készítettem, hogy általa fejezzem ki azt a sok szépet és jót,amit tőle kaptam és kapok. A szikrázó csillagport zsákba gyűjtöttem, és a holdon pihenve, tovább tűnődtem.

Mivel szerettem volna édesanyámnak névnapjára valami általam készítettet is adni, sok lamentálás után, úgy döntöttem, egy gyertya lesz a megfelelő édesanyámnak. Sajnos ötletem sincs hogy mit mert mondta semmti ne vegyek mert neki elég ha készíttek valamit mert tudja.

Posting Komentar

0 Komentar