Looking For Anything Specific?

Φωτια Αλεποχωρι / Kolash Fwtias Kineitai Pros To Alepoxwri To Metwpo Sportlive Gr : Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων.

Φωτια Αλεποχωρι / Kolash Fwtias Kineitai Pros To Alepoxwri To Metwpo Sportlive Gr : Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων.. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι.

Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων.

Fwtia Twra Ekkenwnetai To Alepoxwri H Pyrkagia Plhsiazei To Xwrio Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Twra Ekkenwnetai To Alepoxwri H Pyrkagia Plhsiazei To Xwrio Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της μέρας, στον σχίνο επιστρατεύθηκαν και τα εναέρια μέσα για να. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι:

Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική:

Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της μέρας, στον σχίνο επιστρατεύθηκαν και τα εναέρια μέσα για να. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι.

Fwtia Twra Megalh Fwtia Ston Sxino Loytrakioy Ekkenwnetai To Alepoxwri Itilegrafima
Fwtia Twra Megalh Fwtia Ston Sxino Loytrakioy Ekkenwnetai To Alepoxwri Itilegrafima from itilegrafima.gr
Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας.

Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Press alt + / to open this menu. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της μέρας, στον σχίνο επιστρατεύθηκαν και τα εναέρια μέσα για να. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. This is a modal window. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές.

Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr
Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα.

Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα.

Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. This is a modal window. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Press alt + / to open this menu. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά.

Posting Komentar

0 Komentar